2024. március 1., péntek

Körkép egy Művész Életéből: Tetoválások, művészi NFT-k, olaj festmények és a Kriptovaluták Világa

Szép jó reggelt mindenkinek! Nagyon izgalmas nap elé nézünk, hiszen várhatóllag tele lesz tetoválásokkal, művészi NFT-kel és festményekkel. 



Tegnap éjszaka érkeztem vidékre, tetoválni voltam Budapesten. Pár éve költöztem vissza gyerekkori szülőfalumba az Alföldre, Szolnoktól még délre, a Tisza mellé, jóval több mint 100 kilométerre Budapesttől. Ennek ellenére ugyanúgy tetoválok Budapesten, mint eddig.
Reggelente madárcsicsergésre ébredek itt vidéken. Ez egy ideális hely a festmények készítéséhez és a tetováló minták tervezéséhez. Itt minden adott egy művész számára.

Természetesen időpont alapján tudunk találkozni, és ugyanúgy tudsz majd jönni hozzám, mint eddig. Általában sajnos sokat kell várni, hogy válaszoljak a levelekre. Minden érdeklődő levélre személyesen válaszolok. A tetoválás és az ahhoz tartozó munkák, rajzok, tervek, valamint az NFT-k és a festmények készítése 0-24-ben lefedi a mindennapjaimat, ezért néha nehéz időt találnom a válaszokra.

Ráadásul heti két heti szinten utazgatnom kell Budapestre, ami szintén sok időmet elviszi.
Előre is elnézést kérek minden kedves érdeklődőtől, ha esetleg egy-két hétig kell várni a válaszra, amennyiben levelet ír. Nagyon hálás vagyok a türelmükért.

Ami még fontos, és megemlítést érdemel ebben a blogbejegyzésben, hogy kétszer is hackerek tönkretették a weboldalamat. Ezért most egy mesterséges intelligencia segítségével készítünk egy teljesen új weboldalt, amit hacker, illetve vírus támadás sem tud károsítani.

Még valami: Érdekességként megjegyezném, hogy az NFT-k művészi világa miatt egyre jobban megismerkedtem a kriptovaluták világával, hiszen az NFT-k a kriptovalutákra épülnek.
Majdnem véletlenül sikerült létrehoznom egy saját kriptovalutát, mivel sok tanulás és olvasás árán megértettem, hogyan kell azt létrehozni. Erről későbbi blogbejegyzésben részletesebben is írok majd.

Most mennem kell, kérlek írj levelet, ha tetováltatni szeretnél!
tattoo.budapest.2022@gmail.com

Üdvözletel: ifj Bárándi Imre tetováló és festőművész, Budapest 

Nincsenek megjegyzések: