Oldalak

2018. október 28., vasárnap

Tetoválás információk

Szia! ifj.Bárándi Imre vagyok, ezer éve tetoválok, és segíteni fogok, ha tetováltatni szeretnél! Képek, vélemények, a tetoválás kezelése, tetoválás árak, a tetoválás fájdalomcsillapítása
 
tattoo video

Szeretnéd tudni, hogy jól tetoválok-e? Nézz utána!
A bizalmad miatt dicsekedni fogok vele hogy milyen tetoválásokat készítettem eddig, vagyis hogy amennyit meg fogok tudni mutatni most, mert nem minden tetoválásomról van fotó kirakta az internetre természetesen, viszont dolgozok ezen folyamatosan. 

 
Tattoo video

Ezekből a tetoválásokból láthatsz néhány darabot a következő blogon, amit egy linken most megmutatok, és természetesen ezen a blogon is, amit most olvasol. 

 
tattoo video, még a régi tattoo1000.com weboldalamról

A YouTube-on is van két csatorna, ahol a tetoválásaimból és a festményeiből vannak kisebb filmek, ugyancsak ajánlom figyelmedbe, itt a link. Youtube tattoo


 
tattoo video

Természetesen a Facebookon is sok tetoválás képet találsz amit természetesen én tetováltam, itt a privát oldalam ahol ilyeneket láthatsz. Ne lepődj meg, festőművész vagyok, ez a két hivatásom, a festészet és a tetoválás

 
teljes kar tetoválás, tattoo video

Itt mutatom meg a másik, az üzleti Facebook oldalon ugyancsak a képeket, és legjobban akkor jársz ha itt küldesz nekem levelet is, ha tetováltatni szeretnél, vagy ha valami érdekel ezzel kapcsolatban, kíváncsi vagy, tudjak válaszolni, aránylag hamar. 

Sárkány tattoo, takartam egy régi tetoválást vele
Elégedettek a tetoválásaikkal a vendégeim?
Több ezer tetoválást készítettem már életemben, elégedettek a vendégeim. 

Egy modern festményról készült tetoválás, természetesen én készítettem
Így kell kezelni a tetoválást ameddig gyógyul
Itt láthatod a tetoválás kezelésének a linkjét, ajánlatos így kezelni a tetoválást, ámbár minden tetoválónak van egy
kis különbség abban amit kezelésként ajánl, mert mindenki más-más fertőtlenítő vegyi anyagokat, tetováló festéket, stb használ. 

Angyal tetoválás (saját készítésű tattoo)

Ha ezzel a kezeléssel kezeled a tetoválásod, akkor én teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok, annyira biztos vagyok a szuper végeredményben

Így készítem a tetoválást
Kis pénzből szeretnél szuper tetoválást?

Ilyen lett a kész tetoválás, természetesen én készítettem
Ajánlom figyelmedbe az egyedi tetoválással kapcsolatos licitálással megnyerhető facebookos oldalam ahol ajánlatokat lehet tenni és annyiért tetováltatod fel az ott felkínált mintát amennyit szeretnél érte adni.
 
MariLyn Monroe és Marilyn Manson tetoválás, természetesen saját tattoo
 
Mennyibe kerül a tetoválás?
Ha kíváncsi vagy hogy mennyibe kerül a tetoválás, hogy kb. milyen árakon várhatod a tetoválást, akkor itt ezen a linken keresztül kb. láthatsz néhány árat, vagy ha árajánlatot kérsz, kapsz egy rövid határidőre egy igazán kedvező kedvezményes árajánlatot, és egy normál árajánlatot is, hasonlót, mint amit minden tetováló stúdióban megkapnál. 

Csuklón egy kis pillangós tetoválás a vendégemen és a kiskutyálya
A tetoválás fájdalomcsillapítása
Hosszú pályafutásom alatt volt akinek jobban, volt akinek kevésbé fájt a tetoválás elkészítésének a folyamata, ezért elkezdtük gyűjteni a tetoválás fájdalomcsillapításának a tapasztalatait, amiről itt olvashatsz.

Baráti üfvözlettel, ifj.Bárándi Imre

Kérj árajánlatot tetoválásra, a Facebook-on, ha Budapest megfelel,vagy online tetováló minta tervezésére!

Keress a Facebookon, Ifj. Bárándi Imre tetováló és festőművész néven találsz meg, ahol készséggel válaszolok az érdeklődésedre, ha Budapest megfelel! 
 -
Még több fotó, tetoválásaimról: 
YouTube




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hálásan köszönöm, hogy megjegyzéseddel megtisztelsz! Csak barátilag hívom fel a figyelmed, érdemes vigyázni: Megjegyzésednél nem árt szem előtt tartani, hogy mások is el tudják olvasni, nem csak én.