2024. január 18., csütörtök

Az 5-ödik Tattoo - Tetoválás Aukció!



Egy virtuális tetováló művészeti eseményre invitállak, ahol otthonról, lenyűgöző tetoválás tervére licitálhatsz, és ha a Te licited a végén a legmagasabb, akkor Neked fogjuk elkészíteni azt a tetoválást!


 
Az 5-ödik Tattoo Aukció!


 
Ennek az aukciónak a menetéről olvashatsz itt részleteket és azonnal licitálhatsz is, ha elfogadod a feltételeinket és tetszik a minta. 

 



Aki licitál, azt feltételezzük, hogy elolvasta figyelmesen a lentebbi szabályzatot és feltételezzük jóhiszeműen, hogy azokat el is fogadta, jogilag is.


 
Tattoo Aukció Szabályok: 


 
1.
A licitálás kb egy tenyérnyi méretre vonatkozik. Ha más méretben szeretnéd, értelemszerűen az ára is arányosan ahhoz igazodik.
1,a: Ha Tiéd a aukción a legmagasabb licitálás, akkor a Tiéd a tetoválás, és azt az összeget kérem Tőled, amit utoljára oda írtál, két részletben, előlegként a felét, néhány napon belül, a másik felét pedig az első alkalom végén.


 
2.
A trollkodókat és a trágárul irkálókat, egyszerűen szó nélkül kitiltjuk az oldalról.


 
3.
A licitálással megnyert tetoválásokat később is elkészíthetjük, nem muszáj rögtön belevágnod. Ha viszont a licitálás után két hónapig nem kezdesz bele a tetoválásba, nem veszlek komolyan és az előleget is buktad. Erre érdemes különösen odafigyelni!


 
4.
A licitált összeg felét előlegként a licitálás végétől számítva, maximum 72  órával (3 nap) el kell küldeni egy bankszámlaszámra, amit privátban tudsz meg. Ha ezt nem teszed meg, a sorban a második legtöbbet ajánlóval vesszük fel a kapcsolatot, övé a minta, téged pedig tiltunk, erre nagyon vigyázni kell, nem viccelünk, csak a valóban elkötelezett emberekkel szeretek együtt dolgozni, Nincs könyörgés.


 
5.
Aki komolytalan licitáló, azt is kitiltjuk az oldalról. Csak akkor licitálj, ha van rá anyagi háttered. A kalandorokat is kitiltjuk a Tattoo Aukció oldalunkról.


 
6.
Mmindenki bőrén kicsit másképp gyógyulnak a színek. Van akinek élénkebb, van akinek visszafogottabban maradnak meg. Ennek megfelelően, némiképp használhatok élesebb kontrasztokat, és apró változtatásokat a kidolgozásban, a hosszútávú kiváló eredmény kedvéért.


 
7.
Ez a licitálás
2024 Február 15-a, este 21:00-ig tart.
Ha az utolsó 10 percben érkezik új licit, akkor még más is licitálhat, öt percig....és így tovább, öt percenként!



 
8.
Csak az licitáljon, aki ezeket a feltételeket el tudja fogadni!


 
9.
Nem vagyok köteles minden ajánlatot elfogadni! 

 
10.
Egy tenyérnyi tetoválás legalsó ajánlatának, (alapár, első licit)  40.000 ft-ot fogadom el, efölött a következő licitáló a belátása szerint ajánlhat többet.


 
11.
Sajnos a privát levelekre néha egy-két hétig sem tudok időt szakítani, így el kell fogadni, hogy néha sok türelem kell, mire válaszokni tudok. Hálásan köszönöm a megértésed, mindenkinek személyesen, a beérkezett levelek sorrendjében én, magam válaszolok.


 
12.
Ha a tetoválásod közbeni videók illetve fotók a későbbiekben valamiféle anyagi illetve szellemi hasznot hoz, abból nem követelhetsz részt


 
13
A fotók és a videók, a személyed és a jogaid, kérésednek megfelelő szintű diszkrécióval, nagy valószínűséggel publikálva lesz, ez jelenthet internetes megjelenítés, vagy nyomtatott média, illetve felhasználás.
Ha a megbeszélt időpontot kénytelen vagy lemondani, azt a lehetőségekhez mérten 72 órával, vagyis 3 nappal előre tedd
Ha váratlanul (72 órán belül)  kénytelen vagy lemondani a tetoválást, vagy esetleg értesítésünk nélkül nem jelensz meg a tetováláshoz, új időpontot 25.000 ft plusz előlegért kaphatsz, amit elbuksz, ha ismét nem jelennél meg.


 
14
Kizárólag ezzel a kezeléssel vállalok a tetoválásra garanciát, klikkelj a linkre: A tetoválás bombabiztos kezelése, amivel 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk
https://tetovalas-tattoo.blogspot.com/search?updated-max=2017-08-04T09:00:00-07:00&max-results=1&start=9&by-date=false


 
15
Természetesen, ha nem ér ide a licitálás összege, akkor a mintát bármikor feltetováljuk másra, és többé semmiféle licitálás, illetve árengedmény nem vonatkozik arra az illetőre, semmiféle megrendelését nem vesszük komolyan tőle, letiltjuk.


 
16
Tetoválásod napján Bepanthen kenőcsöt, enni, inni valót hozz magaddal (hűtő, mikró van)


 
17
Ha több tetoválásra licitáltál és több tetoválást nyertél meg, akkor természetesen mind a két licitálás árát várjuk! Mivel egy érvényes licitáláson vettél részt mindenki mi is komolyan vettük a licited.


 
18
A licitálással megnyert tetoválásokat el tudod rokonaidnak, ismerőseidnek ajándékozni.


 
19
A tetoválások a nyertesei előre fizetés után, minden más anyagi vonzat nélkül, kizárólag az utazások, az érzéstelenítőket és a tetoválás otthoni kezeléséhez a krémet, kell állni, amit a kezelésnél olvashatsz


 
20
A tetoválások bombabiztos kezelése, itt található, lentebb, hogy 100% pénzvisszafizetési garanciát vállaljak a tetoválásodra!
tattoo kezelés: https://tetovalas-tattoo.blogspot.com/search?updated-max=2017-08-04T09:00:00-07:00&max-results=1&start=9&by-date=false


 
21
A házirend és a feltételek ahogy tetoválást vállalok, sok részlet a licitálások nyerteseire is vonatkozik, klikkelj ide!
http://tetovalas-tattoo.blogspot.com/2017/10/hazirend-tetovalo-studioban-tattoo.html


 
22
Arra a napra, amikor tetováltatni jössz, már ne tervezz semmi programot, esetenként éjszakákig tarthat ha itt leszel.


 
23
A tetoválásod készítése közben tanuló tetoválók nézhetik a folyamatot, esetenként.


 
24
A tetoválásod közben fotók és videók is készülhetnek, ahol természetesen a személyi jogaid maximálisan figyelembe vesszük, tehát pl ha nem szeretnéd, az arcod nem lesz sem a videón, sem a fotókon. A videókat és a fotókat lehetőleg ajándékként megkapod.


 
A szabályzat hangvétele baráti, viszont komoly dogról szól.
Kérlek megosztással a Facebookon, segítsd a munkánkat és hogy az ismerőseid tudjanak erről az eseményről, hátha tetszik nekik!
Köszönöm!
Sok sikert a licitáláshoz, csak bátran!



 
Aki nem ismer és bizalmatlan, annak
-a YouTube-on a referenciáimat, tetoválásaim videóit ajánlom megnézni, a bizalma elnyerése érdekében:
https://youtube.com/playlist?list=PLdiVBJDDfaxJ5aIgN6MCGzE556Tx0MB4s&si=BZHvYFfxkoAxHJ2d
- és a web oldalam ajánlom:
https://tattoobudapest2022.wixsite.com/tattoo-budapest

 


Bemutatkozásom: 


ifj. Bárándi Imre vagyok, tetováló- és festőművész.
 

Kisgyerekkorom óta rajzolok, kisiskolás korom óta festek, tinédzser korom óta tetoválok, ezekből a művészi tevékenységeimből élek, a hobbimként, illetve hivatásomként élem meg, művész vagyok. Tudnék dicsekedni kiállításokkal, publikálásokkal magazinokban, rádiókban, tv-ben, tetoválás szakértőként, vagy mint festő, máskor tetováló művésszel riport, stb. de inkább kihagynám ezt most. Lényegében ennyi a történetem dióhéjban.


 
Ajánlott a 21-ik században érzéstelenítőt használni, a zökkenőmentes, nyugodt, gyors tetoválás érdekében ajánlott. Tetoválás előtt majd érdeklődj!


 
Itt találod a Facebookon a Tattoo Aukció oldalt, ahol licitálni tudsz a tetoválások "terveire":


 
Izgalmas licitálást és kellemes szórakozást!


 
ifj Bárándi Imre Tetováló és festőművész
A megosztásokat köszönöm a Facebookon!
https://www.facebook.com/BarandiImre
https://www.facebook.com/tattoo.tetovalas.aukcio

(Ebben a blogbejegyzésben nincs saját tetoválásom!)

Nincsenek megjegyzések: