2022. február 17., csütörtök

Egy rendkívül bonyolult tetoválás

Egy rendkívül bonyolult tetoválást szerettem volna készíteni, ami igazi kihívást jelent. Vádlira készítettem ezt. A képgyűjteményemben sok-sok fotó közül lett kiválasztva, és egy speciális aukción, amit tetoválásokra, nevezetesen tetováló mintákra lehetett licitálni, és a nyertes, azért az összegért tetováltathatta fel a mintát, amit kínált a licitálás végén. Senki többet? Harmadszor! Ritka, amikor tetoválóként hasonlóan bonyolult tetoválást kérnek a vendégek, így, ritkán tudjuk magunk megmérettetni, egy ilyen végtelenül aprólékos mintát, képesek vagyunk-e, minőségi tetoválásként kivitelezni?
 

 
A Hölgy azzal az egyszerű kéréssel fordult hozzám, hogy szeretne tetováltatni az oldalára, körülbelül a hónaljától a csípőjétől kicsit lentebbig, egy szép, nagy, tűzmadár szerű, főnix szerű madarat, viszont tűz nélkül, jól kivehetően. Néhány képanyag átnézése után, a lefertőtlenített bőrére alkoholos filctollal terveztem ennek a tetoválásnak az alapját, amit azután fel is tetováltunk. 

Ez lett a végeredmény.
Hogy tetszik?

Írj levelet a facebook-on, ha tetoválást szeretnél, klikk ide!
Üdvözlettel:
ifj. Bárándi Imre
Tetováló és festőművész
Referenciáim, elérhetőségeim a weben:
https://linktr.ee/NftArtPainterTattoBarandiJimmy
Tetováló mintát szeretnél terveztetni? Tetováltatni szeretnél? Írj levelet a facebookon.
Tervezni az internet segítségével tudok, ki sem kell mozdulnod otthonról. A tetoválások miatt viszont Budapestre kell jönni.
Köszönöm!
Bitcoinnal, Ethereummal és más kriptovalutákkal is tudsz fizetni.


Nincsenek megjegyzések: