Oldalak

2017. november 27., hétfő

Festményt készítek a szabadnapomon

Szabadnapomon tetoválás helyett festményekkel szoktam foglalkozni sokszor, ennek megfelelően néha meg tudok osztani olyan festményeket, amit egyébként az internet nélkül sosem tudnék megmutatni. Igen szeretek rajzolni festeni, tetoválni legfőképpen mostanában tetoválás ból élek hiszen tetoválás szoktak a legtöbször rendelni tőlem. Ugyanis a tetoválás mostanában jobban szem elé került a médiát ban és itt Budapesten is ahol én élek itt is reneszánszát éli. Tehát szabad napjaimban másik kedvenc hobbimmal foglalkozik foglalkozom ez pedig a festmény készítés jobbára szürrealista festményeket készítek különleges festményeket készítek egyedi festményeket készítek. És gyakorlásnak Shadows a tetováláshoz és a tetoválás is egész jó gyakorlás a festmény készítéshez. Ez a legújabb kéz kép készülő kép és ezt gondolom ekkor estére kész lesz ami azt jelenti hogy talán karácsonyra előtt el tudom adni ez egy eladó festmény lesz A blogbejegyzésben a helyesírási vagy éppen az értelmezési hibás csak azért lehetnek mert egész egyszerűen egy tollba mond ó program nak diktálom a blog bejegyzést és ahogy leírja én ezt úgy fogom publikálni minden gatyázás nélkül



akinek van fantáziája az rak egy pontot amikor azt mondom hogy pont amikor azt mondom hogy Kell kezdeni vagy vagy vagy bármit is mondok ha nem jól csinálja gép nem nézem mert esetleg próbáljátok meg kikövetkeztetni más dolgom van istenigazából a festmény kell készíteni és arra koncentrálok mindjárt készítek egy két fotót felrakom és már azonnal én ifjabb Bárándi Imre festőművész és Tetováló mester Budapestről folytatom tovább a festmény és ma még szabadnapom van meg holnap is és befejezni szeretném ezt a festményt mert holnapután már tetoválunk. Tehát ha minden jól megy akkor gyere hozzám tetováltatni vegyél tőlem festményt hidd el elégedett leszel köszönöm szépen a figyelmedet baráti üdvözlettel Imre
Legyünk ismerősök a Facebookon!

Arra kérlek, egy megosztással értesítsd az ismerőseidet hátha valakinek "tetkó dokira" van szüksége!

Ifj. Bárándi Imre, tetováló-és festőművész vagyok, 1992 környékén tetováltam legelőször, egy darab körzőheggyel és sima tolltintával, egy elmaradt magyar óra, a padtársamnak.
Kisgyerekkorom óta rajzolok, gyerekkorom óta festek, tinédzserként elkezdtem kísérletet tenni, valódi tetoválásra.
Elég egyedi művésznek tartanak a tetoválók, festők, és akik ismernek, én magam is hálás vagyok a tehetségemért.
Tv-ben, rádióban, nyomtatott, illetve internetes sajtóban volt rólam, festményeimről,vagy tetoválásaimról szó, fotók, cikkek.
Biztos lehetsz benne, hogy egyedi a tetováló stúdió és én is. Én vagyok egyedül az országban, aki azt meri a vendégeinek ajánlani, így természetesen Neked is, hogy ha nem tetszik a kész tetoválás, visszaadom az árát.
Ezt 2007-ben vezettem be, három-négy évenként 200-600 embert is tetoválok, és mindenki elégedett.
Hozzáállásoddal kérlek segíts, hogy ezzel Te is így legyél. 

Kérj árajánlatot tetoválásra, a Facebook-on, ha Budapest megfelel,vagy online tetováló minta tervezésére!

Keress a Facebookon, Ifj. Bárándi Imre tetováló és festőművész néven találsz meg, ahol készséggel válaszolok az érdeklődésedre, ha Budapest megfelel! 
 -
Még több fotó, tetoválásaimról: 
YouTube


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hálásan köszönöm, hogy megjegyzéseddel megtisztelsz! Csak barátilag hívom fel a figyelmed, érdemes vigyázni: Megjegyzésednél nem árt szem előtt tartani, hogy mások is el tudják olvasni, nem csak én.